Στις 07:00 το πρωί, θα ανοίξουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών οι πολίτες μπορούν να μάθουν με ένα κλικ πού ψηφίζουν.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να ανατρέχουν στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Εσωτερικών στην ενότητα «Μάθε που ψηφίζεις» (https://mpp.ypes.gov.grή να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό: 213 136 1500 καθημερινά από 08:00 μέχρι 20:00 για να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα και το σχολικό συγκρότημα στο οποίο ψηφίζουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς και τον α/α της εγγραφής τους στον εκλογικό κατάλογο.

«Ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, το κατάστημα ψηφοφορίας ενδέχεται να αλλάξει με Απόφαση του οικείου Αντιπεριφερειάρχη, μέχρι και μία ημέρα πριν την διενέργεια των Εκλογών. Εφιστούμε την προσοχή σας ιδιαίτερα στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές.» αναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών.  Επίσης, σε όσες περιπτώσεις δεν εμφανίζεται η Διεύθυνση ή το σχολείο, δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής η πληροφορία από την Περιφέρεια ή τον Δήμο.