Τι λέει ο κασκαντέρ του Ντάνιελ Ράντκλιφ για το ατύχημα στα γυρίσματα.

Κυκλοφόρησε την Τετάρτη (3/11) το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του HBO «David Holmes: The Boy Who Lived», που παρουσιάζει το σοκαριστικό ατύχημα του Ντάνιελ Ράντκλιφ στην ταινία του «Χάρι Πότερ».

Ο κασκαντέρ, Ντέιβιντ άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του στα γυρίσματα που του άλλαξε τη ζωή, καθώς τον άφησε παράλυτο. Ο 42χρονος ντούμπλαρε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ και στις οκτώ ταινίες της σειράς μέχρι που συνέβη ένα ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Deathly Hallows: Μέρος 1» το 2010 που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Την Τετάρτη κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για τοτον Χολμς ως έναν έφηβο γυμναστή που δεν «ήξερε τι πάει να πει φόβος», σύμφωνα με τους γονείς του, και βρήκε την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο» ως ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Ράντκλιφ.

«Θυμάμαι ότι αμέσως μετά το σπάσιμο του αυχένα μου είπα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω»», αναφέρει ο 42χρονος στο τρέιλερ. «Πριν από το ατύχημά μου τα πάντα είχαν να κάνουν με το να είσαι κουλ και να είσαι κασκαντέρ. Τώρα έχει να κάνει με το να είσαι παρών. Έχω τόσο πολλή αγάπη στη ζωή μου. Είχα μια τόσο τρελή ζωή. Τέτοια σκαμπανεβάσματα. Αλλά κατάφερα να βρω το φως στα πιο σκοτεινά μέρη». «Το να είμαι κασκαντέρ ήταν η κλήση μου στη ζωή και το να ντουμπλάρω τον Χάρι ήταν η καλύτερη δουλειά στον κόσμο», πρόσθεσε.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι με τον κόσμο το ταξίδι μου»

 

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ έγραφε στο Instagram πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να μπορεί να μοιραστεί το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται εδώ και μια δεκαετία. «Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι με τον κόσμο το ταξίδι μου», τόνισε. «Πολλή αγάπη, σκληρή δουλειά, αφοσίωση και υποστήριξη για να υπάρχω απλά και μόνο. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων σε όλους όσοι έχουν συμβάλει όχι μόνο στη ζωή μου, αλλά και σε αυτό το έργο», πρόσθεσε.

Η συγκίνηση του Ντάνιελ Ράντκλιφ
Ο ίδιος ο Ράντκλιφ δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έβλεπε στο πρόσωπο του Χολμς «τον μεγαλύτερο αδελφό του». «Αυτό το τρομερό πράγμα συνέβη στον Ντέιβιντ, αλλά δεν θέλω να μιλήσω σαν να είναι η ζωή του μια τραγωδία», λέει ο ηθοποιός στο τρέιλερ. «Ο τρόπος με τον οποίο η ζωή του επηρέασε τους ανθρώπους γύρω του σημαίνει πως είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορεί να φανταστεί κανείς».

Ο 34χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε συγκινημένος, καθώς περιέγραψε το ατύχημα ως «άδικο», λέγοντας ότι ο φίλος του «δεν έπρεπε να έχει περάσει τίποτα από αυτά». Είπε στη συνέχεια, παρά το «φρικτό πράγμα που συμβαίνει στον Ντέιβ», ότι δεν θέλει να μιλάει για τη ζωή του φίλου του ως τραγωδία.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 15 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ. EST και θα προβάλλεται στο Max.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Πηγή:in.gr