Αυτό που είδαμε στο Happy Day το πρωί της Παρασκευής, συμβαίνει στην τηλεόραση από σπάνια έως ποτέ. Βασικά, μάλλον δεν συμβαίνει στην τηλεόραση. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδινε η Κατερίνα Γκαγκάκη, ανακοίνωσε τον χωρισμό της -και στον σύντροφό της!

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου, γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε μάθει κάτι για την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε: «Είμαι αρκετά χρόνια με κάποιον αλλά νομίζω δεν είναι τυχαίο… Όταν δεν μαθαίνει κανείς κάτι, νομίζω ότι δεν αισθάνεσαι την περηφάνια να βγεις να το φωνάξεις. Νομίζω ότι είναι ακριβώς η στιγμή που η ζωή θα μου φέρει μεγάλες αλλαγές την επόμενη χρονιά».

Όταν συνειδητοποίησε τι είπε, η Κατερίνα Γκαγκάκη χαμογέλασε αμήχανα και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μόλις ανακοίνωσα έναν χωρισμό από την τηλεόραση! Αυτά τα πράγματα δεν πιάνεις τον άλλον εξαπίνης. Όταν βλέπεις σχέσεις που είναι on off και λίγο σέρνονται με τα χρόνια, το καταλαβαίνεις όταν ξεφτίζουν και πολλές φορές κάποιος πρέπει να πάρει την απόφαση».

 

https://youtu.be/B2P4DN8chLY

 

Πηγή: zappit.gr