Ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Χρήστος Κομπατσιάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την αφοσίωση μου στις Συνδημότισσες και τους Συνδημότες μας, που μας ανέδειξαν νικητές στις Δημοτικές εκλογές στις 15 Οκτωβρίου.

Την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό το δικό μου και των συνεργατών μου δεν θα την προδώσουμε ποτέ.

Θέλω να ευχαριστήσω τις Συνδημότισσες και τους Συνδημότες μας που δεν μας ψήφισαν, κάτι που είναι φυσικά λογικό και υγιές σε μια εκλογική αναμέτρηση, ωστόσο όπως έλεγα και συνεχίζω να λέω, θα είμαι δίπλα σε όλες και σε όλους χωρίς καμία διάκριση.

Θα είμαι Δήμαρχος όλων των κατοίκων του Δήμος Πύδνας Κολινδρού. Όχι στα λόγια. Στις πράξεις.

Κάθε μέρα θα προσπαθούμε να αποδεικνύουμε με τη στάση και τη συμπεριφορά μας ότι είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης όλων των Δημοτών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την πολύτιμη συνεισφορά τους σε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα καθώς και για την υπέροχη διαδρομή που διανύσαμε όλοι μαζί με Ευθύνη και Ενότητα και τους εγγυώμαι ότι θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στο κοινό όραμα που θέσαμε.

Τέλος, θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω ολόθερμα όλες κι όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους από τον συνδυασμό μας που στελέχωσαν όλα τα εκλογικά κέντρα κι εργάστηκαν με περισσή συνέπεια και ζήλο για να έχουμε έγκαιρα αποτελέσματα.

Καλή, δημιουργική & παραγωγική θητεία να έχουμε όλοι.