Γράφει ο Βαγγέλης Μπαντές

Από τα… θεωρεία παρακολουθεί πλέον τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πύδνας Κολινδρού ο Γιώργος Καλύβας. Για πάνω από τριάντα χρόνια, ο κ. Καλύβας δεν απουσίασε από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, καθώς αποτελεί κεφάλαιο για το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Βόρεια Πιερία. Ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του προσωπικό στίγμα τόσο ως δήμαρχος Κολινδρού αλλά και στη συνέχεια είχε διάφορες θέσεις στον διευρυμένο δήμο Πύδνας Κολινδρού.

Στις τελευταίες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος, καθώς παρέδωσε το… «δαχτυλίδι» στον γιο του, Νίκο Καλύβα, ο οποίος ήταν υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη, και στον γαμπρό του, Κλέαρχο Λακασά, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Λαγδάρη.

Ο Γιώργος Καλύβας με τον γιό του Νίκο Καλύβας (αριστερά) και τον γαμπρό του Κλέαρχο Λακασά (δεξιά) στην ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας Κολινδρού, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Γιώργος Καλύβας δεν απουσιάζει και τώρα από τις συνεδριάσεις  του δημοτικού συμβουλίου και… καμαρώνει από τα θεωρεία για τον γιο και τον γαμπρό!