Το τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι Αμερικανοί θα ήταν πρόθυμοι να έχουν “συγκάτοικους” αν επρόκειτο να αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους, ακόμα και αν αυτοί είναι νεκροί!

Σύμφωνα με στοιχεία από το Realtor.com, το 30% των Αμερικανών δεν φοβούνται να ζήσουν με φαντάσματα αν αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους σε πολύ προσιτή τιμή. Η ετήσια έρευνα του Realtor.com για το Halloween, διαπίστωσε επίσης ότι το 20% των Αμερικανών δεν έχει πρόβλημα να ζήσει σε ένα σπίτι όπου έλαβε χώρα ένας φόνος.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι μόνο το 17% θα ζούσε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, αλλά το ποσοστό αυτό μεγαλώνει και γίνεται 46% εάν μπορούσαν να το αποκτήσουν με σημαντικά μειωμένη τιμή. Τέλος το 30% τω Αμερικανών είπε ότι θα ζούσε δίπλα σε ένα νεκροταφείο και το 25% αποκάλυψε ότι θα ζούσε δίπλα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι.

“Στη σημερινή εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά του real estate, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν ευκαιρίες” δήλωσε η Deputy News Editor του Realtor.com, Clare Trapasso. “Η πλειοψηφία είναι πρόθυμη να δει σπίτια που φημολογείται ότι είναι στοιχειωμένα, ειδικά αν μπορούν να τα αποκτήσουν με έκπτωση. Σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες θα ζούσαν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι εάν μπορούσαν να έχουν μια καλή έκπτωση, η οποία μπορεί να είναι και το ήμισυ της τιμής αγοράς.”

Σιγουρα η έρευνα αυτή έχει μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι 2 στους 5 Αμερικανούς πιστεύουν ότι υπάρχουν δαίμονες, και ένα παρόμοιο ποσοστό πιστεύει το ίδιο για τα φαντάσματα.

 

 

Πηγή: perpetual.gr