Οι τρίχες στο κεφάλι σου πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί. Μπορείς να πάρεις ως παράδειγμα τον Τζέισον Στέιθαμ, όπου στην τελευταία του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, απέδειξε ότι οι άνδρες χωρίς μαλλιά μπορούν να φαίνονται απίστευτα κομψοί, αρκεί να εστιάζουν σε άλλα πράγματα και όχι στις τρίχες!

Ξέρουμε τι ακριβώς σκέφτεσαι: “Καλά όλα αυτά, αλλά δεν είναι όλοι οι άνδρες ‘Τζέισον Στέιθαμ”. Εδώ ερχόμαστε να σου απάντήσουμε φυσικά και δεν είναι, αλλά μπορούν να εστιάσουν σε άλλα σημεία της εμφάνισης τους, όπως ακριβώς κάνει και ο χολιγουντιανός ηθοποιός.

Όπως καταλαβαίνεις, το μυστικό έγκειται στην συμπλήρωση της έλλειψης μαλλιών με την προσθήκη των σωστών στοιχείων σε μια εμφάνιση. Ένα κοστούμι που να εφαρμόζει όμορφα, γένια τριών ημερών, ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιών ηλίου και λίγο color blocking που λένε και στο χωριό μας. Όλα αυτά τα δευτερεύοντα στοιχεία, μπορούν να προσθέσουν έναν άλλο αέρα στο look σου, και σίγουρα οι περισσότεροι άνθρωποι, ειδικά το γυναικείο φύλο, τα προσέχουν περισσότερο.

 

Ο 51χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην προβολή της ταινίας «Hobbs & Shaw» στο Λονδίνο, φορώντας ένα απλό και εξαιρετικά κομψό γκρι κοστούμι, σε συνδυασμό με ένα πράσινο πουκάμισο και μια πλεκτή πράσινη γραβάτα, ενώ συμπλήρωσε την εμφάνιση του με ένα υπέροχο ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Μια cool εμφάνιση που “φωνάζει” από μακριά αρρενωπότητα.

Ο διάσημος ηθοποιός ξέρει σίγουρα τι κάνει με τις εμφανίσεις του, και αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης. Το συμπέρασμα απ’ όλα αυτά; α) Αποδέξου την φαλάκρα σου, β) Ένα κοστούμι με καλή εφαρμογή και τα ιδανικά αξεσουαρ είναι “φίλοι” σου.

 

Πηγή:https://perpetual.gr