«Δεν ήταν λίγο πράγμα να τρως ένα χαστούκι από τον αγαπημένο σου ηθοποιό και άνθρωπο» θυμήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός για τη γνωστή σκηνή από την ταινία «Ο τρελός τα ‘χει 400» του 1968.

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Φρόσω Σιδηροκαστρίτη μίλησε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι από το χαστούκι που της έριξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ταινία «Ο τρελός τα ‘χει 400», δεν μπορούσε να κάνει γύρισμα για τρεις μέρες, καθώς η παλάμη του είχε αποτυπωθεί στο μάγουλό της.

Υπάρχει κάποια συνεργασία κατά τη διάρκεια της καριέρας σας που δεν θα σβήσετε ποτέ από τη μνήμη σας;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όταν πήρα μέρος στην ταινία «Ο τρελός τα ‘χει 400» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, που τρώω το χαστούκι, γιατί ο κόσμος με ρωτούσε πάντα, αν το χαστούκι ήταν αληθινό και εγώ έλεγα την αλήθεια “επί 3 ημέρες δεν μπορούσα να κάνω γύρισμα, γιατί είχε αποτυπωθεί η παλάμη του στο μάγουλο”.

 

https://youtu.be/Mm1LkGg_pKw

 

Αλλά εγώ έβλεπα το σημάδι και χαιρόμουν, διότι δεν ήταν λίγο πράγμα να τρως ένα χαστούκι από τον αγαπημένο σου ηθοποιό και άνθρωπο και να σου δίνει τη δυνατότητα αυτή η σφαλιάρα να κάνεις επιτυχία και να γίνεσαι γνωστή. Είμαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς που έχουν παίξει στο πλευρό όλων των μεγάλων πρωταγωνιστών.

Όπως και η συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν για εμένα το ήμισυ του παντός, ήταν το γούρι μου. Η Αλίκη και ο Δημήτρης με έσπρωχναν μπροστά στη σκηνή για να παίρνω και εγώ το χειροκρότημα του κοινού, να είναι καλά εκεί που είναι και οι δυο τους.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr