Στον Πλαταμώνα θα δώσει ανοικτή διάλεξη και πάλι ο στρατηγικός σύμβουλος και αναλυτής δρ. Νίκος Λυγερός με θέμα «Έξυπνες Διακοπές». Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο «Όλυμπος» (οδός Φρουρίου 18, έναντι βίλας Μοσκώφ), την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ..

Ο κ. Λυγερός θα μας αναλύσει πώς να περνάμε ποιοτικό χρόνο και να χαιρόμαστε τις διακοπές μας με τις οικογένειές μας είτε και μόνοι, χρησιμοποιώντας την πλαστικότητα του εγκεφάλου μας, χωρίς να αναγκαζόμαστε να προσαρμοστούμε σε συνθήκες που δεν ικανοποιούν τις πραγματικές μας προτιμήσεις και τους στόχους που εμείς θέτουμε για τη ζωή μας.

Την επομένη, Σάββατο 30 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. στον ίδιο χώρο οργανώνεται δίωρο masterclass με θέμα «Έξυπνα παιχνίδια και νοητική εξέλιξη» για παιδιά ηλικίας 7 έως και 9 ετών με τα οποία ο κ. Λυγερός θα ασχοληθεί με μεθόδους νοητικής εξέλιξης των παιδιών. Ισχύει περιορισμένος αριθμός θέσεων και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6936-655726.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 10.30 το πρωί ο κ. Λυγερός θα παραστεί σε επιμνημόσυνη δέηση στη μνημείο των ΑΝΖΑC στα Αμπελάκια και στη συνέχεια θα δώσει ανοικτή διάλεξη που διοργανώνει ο Δήμος Τεμπών στο Δημοτικό Σχολείο Αμπελακίων (11.00 πμ) με θέμα «Οι ΑΝΖΑC ως στρατηγική θυσία για την Ελλάδα» για τα γενναία παλικάρια των Αυστραλών και Νεοζηλανδών που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία ήρθαν από τη μακρινή γη τους να υπερασπιστούν την ελευθερία των Ελλήνων και μάλιστα δύο φορές: και στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο το 1915 στην Καλλίπολη και στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο το 1941.

Πηγή: www.eleftheria.gr