Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 16χρονο κορίτσι έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών: Την βρήκαν σε μονοκατοικία στον Βύρωνα όπου έκαναν χρήση τα μέλη της σπείρας που εντέλει συνελήφθησαν

Στην εντατική σε κώμα – και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση – νοσηλεύεται ένα 16χρονο παιδί που έπεσε θύμα σπείρας ναρκεμπόρων.

Πιο συγκεκριμένα, το κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN, κατόπιν έρευνας η αστυνομία συνέλαβε έξι μέλη της σπείρας ναρκεμπόρων, μέλη της οποίας ήταν και δύο ανήλικοι.

Μάλιστα, υπήρχε μία μονοκατοικία στην περιοχή του Βύρωνα όπου πήγαιναν όλα τα θύματα της σπείρας προκειμένου να κάνουν χρήση ναρκωτικών. Από εκεί το ΕΚΑΒ παρέλαβε σε κωματώδη κατάσταση το παιδί ενώ, οι Αρχές, οδηγήθηκαν και σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου τα μέλη της σπείρας έκρυβαν τις ναρκωτικές ουσίες.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς, από τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων προκύπτουν κι άλλα πρόσωπα που φέρονται να έχουν σχέση με το κύκλωμα. Πέρα από χασίς, μάλιστα, η σπείρα φέρεται να εμπορευόταν και σίσα.

Σημειώνεται πως βάσει ρεπορτάζ της Καθημερινή την Πέμπτη, η ανήλικη – μετά την χρήση – δεν ξυπνούσε, είχε μάτια γουρλωμένα και έβγαζε αίμα και υγρά από τη μύτη. Οι δράστες έφυγαν από το σπίτι και έμεινε μαζί της μόνο η φίλη της. Η 16χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» χωρίς σφυγμό, όπου της έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

 

 

 

Πηγή:dnews.gr