Η Καρολάιν Κράουτς ήθελε να εγκαταλείψει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όπως είπε η σύμβουλος ψυχικής υγείας την οποία επισκεπτόταν.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, την οποία επισκεπτόταν η Καρολάιν Κράουτς, ανέβηκε σήμερα στο βήμα του δικαστηρίου για να καταθέσει για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η μάρτυρας, Ελένη Μυλωνοπούλου, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά που επιδείκνυε ο καθ’ ομολογία δράστης και σημείωσε, σύμφωνα με το ert.gr, πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της».

Όπως επεσήμανε, ο κατηγορούμενος είχε «άκρως χειριστική συμπεριφορά απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια, πολλές φορές, η Καρολάιν δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί, όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Μάλιστα, η κα Μυλωνοπούλου είπε στο δικαστήριο πως το θύμα της είχε εκμυστηρευθεί ότι ήθελε να πάρει το παιδί τους και να φύγει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του εαυτού του, παρίσταται στην αίθουσα και κρατά σημειώσεις από τις δηλώσεις της συμβούλου.

 

 

Πηγή: lifo.gr