Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, αποτελούν μία συλλογική και προσωπική δικαίωση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους οικονομολόγους για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω του συναδέλφους που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξή μας, Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο)  , αναδεικνύοντας την στην πρώτη θέση στο 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας, με ποσοστό 46,69%. Αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες που αναλάβαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και το επάγγελμα του οικονομολόγου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε και φέραμε τον συνδυασμό μας στην πρώτη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συναδέλφους των αντίπαλων παρατάξεων που συνέβαλαν στην διεξαγωγή μίας εξαιρετικά πολιτισμένης και υποδειγματική εκλογικής διαδικασίας. Στο τέλος της ημέρας άλλωστε, αυτά που μας ενώνουν, τα δικαιώματα, η ευημερία και η ασφάλεια των συναδέλφων, είναι πολύ περισσότερα από όσα μας χωρίζουν.

Σε ό,τι αφορά  την υποψηφιότητά μου, η εκλογή μου στο Δ.Σ. του 4ου Περιφερειακού Τμήματος και η ανάδειξή μου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της Προοδευτικής Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο)  στην κάλπη της Πιερίας, αποτελεί γεγονός που, πέραν της βαθιάς συγκίνησης και μεγάλης χαράς που μου προκαλεί,  με γεμίζει με αίσθηση χρέους και ευθύνης στον αγώνα που υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια για την  κατοχύρωσή των δικαιωμάτων των ελεύθερων επαγγελματιών Λογιστών -Φοροτεχνικών και την συνεχή αναβάθμιση του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.