Λατρεύετε το french manicure και το γνωρίζουμε. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που σας αποκαλύπτουμε τα ωραιότερα. Super καλοκαιρινά και δροσερά. Φυσικά, υπάρχει πάντα το κλασικό και διαχρονικό που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και looks.

Συνήθως, κάθε φορά που θέλετε να το υιοθετήσετε, ζητάτε τη βοήθεια της μανικιουρίστ σας. Αν κι εμείς πιστεύουμε πως μπορείτε να τα καταφέρετε υπέροχα και μόνες σας.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας άλλωστε κάνατε προόδους. Είδατε όλα τα video που σας προτείναμε και ακολουθήσατε πιστά τις συμβουλές των celebrity nail artists.

Αν παρ’ όλα αυτά το french mani σας δυσκολεύει ακόμη, έχουμε και πάλι τη λύση. Αρκεί να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε πως είναι πολύ απλό.

Όλα κρίνονται στο βουρτσάκι. Και αυτό σημαίνει πως πρέπει να το κόψετε με τέτοιο τρόπο στην άκρη του ώστε να απλώσετε το βερνίκι στα tips εύκολα και χωρίς να σας ξεφύγει.
Εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε διάφανη βάση και την ωραιότερη neon απόχρωση στα tips δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα από τα μεγαλύτερα trends του Καλοκαιριού.

 

https://www.instagram.com/p/B5OcDELpFTu/?utm_source=ig_embed

 

Πηγή:faysbook.gr