Οι γονείς του Άλκη πηγαίνουν στην ανακρίτρια προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής
Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έφτασαν πριν από λίγο ο πατέρας του Άλκη, οι δύο φίλοι του που δέχτηκαν την επίθεση και οι γονείς τους.

Οι παραπάνω, μαζί με τον δικηγόρο τους Αλέξη Κούγια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της 7ης ανακρίτριας προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, στην περιοχή Χαρίλαου.

Ο Άρης Καμπανός και η Μελίνα Κακουλίδου, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, ζητούν πρωτίστως κάθαρση του οπαδικού χώρου για να μην βρεθούν άλλοι γονείς στη θέση τους κι ακολούθως να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες στους δολοφόνους του παιδιού τους τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς.

«Ζητούμε κάθαρση»
Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο MEGA, οι γονείς του Άλκη Καμπανού ζήτησαν να πέσει άπλετο φως στη δολοφονία του παιδιού τους και να υπάρξει κάθαρση στον οπαδικό χώρο από τα κακοποιά στοιχεία.

«Βγήκα να δώσω ένα μήνυμα για όλη την Ελλάδα. Το άσχημο αυτό γεγονός θα το δούνε στα δικαστήρια, εκεί θα δοθεί η λύση. Θέλουμε να δούμε μια κάθαρση από αυτά τα άσχημα γεγονότα που γίνονται τα τελευταία χρόνια» ανέφερε εκ νέου ο πατέρας του 19χρονου Άλκη.

«Θέλω να κάνω έκκληση για κάποιους που θέλουν να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους έξω από τα δικαστήρια και φώναζαν εναντίον των υπόπτων. Πρέπει να φερθούμε πολιτισμένα, σκεπτόμενα, όχι να βγαίνουμε και να φωνάζουμε, να αφήσουμε τη δικαιοσύνη και την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Το σχέδιο της ενέδρας
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις προκύπτουν στοιχεία από τα εργαστήρια που τοποθετούν στο επίκεντρο της δολοφονίας τον 21χρονο Έλληνα, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη ενώ επιβεβαιώνεται και η εμπλοκή τρίτου αυτοκίνητου που είχε μπει στο στενό που έγινε το φονικό για να αποκλείσει τους νεαρούς.

Άλλο ένα νέο στοιχείο, σύμφωνα πληροφορίες είναι ότι ο 21χρονος που “φωτογραφίζουν” οι άλλοι συλληφθέντες ως τον βασικό ύποπτο, τον άνθρωπο που κρατούσε το φονικό δρεπάνι, επιβιβάστηκε στο τρίτο ΙΧ που ήταν σταθμευμένο μέσα στο στενό, στην οδό Γαζή. Τα άλλα δύο αυτοκίνητα όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο είχαν σταθμεύσει στη Νικολάου Πλαστήρα με στόχο να εγκλωβίσουν τους νεαρούς.

Τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός συλληφθέντος
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ένας από τους συλληφθέντες, ένας 22χρονος αλβανικής υπηκοότητας, είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη. Ο ίδιος δεν λέει στους αστυνομικούς πώς τραυματίστηκε ωστόσο οι άνθρωποι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης το αποδίδουν στο μαχαίρι που κρατούσε και με το οποίο χτυπούσε τον 19χρονο φοιτητή. Πιθανότατα πρόκειται για το ίδιο άτομο που φαίνεται σε βιντεοληπτικό υλικό στα σκαλοπάτια πάνω από τον αιμόφυρτο Άλκη, να τον χτυπά με μανία.

Οι γονείς του Άλκη με την αδελφή του και ένας από τους δύο φίλους του θα δηλώσουν την υποστήριξή τους στην κατηγορία δια του δικηγόρου τους Αλέξη Κούγια. Όπως ορίζει η νομοθεσία αναμένεται και να λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να ενημερωθούν για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα.

 

Πηγή: in.gr