Φτιάχνουμε σπιτική λεμονάδα χωρίς ζάχαρη για να την απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές.
Υλικά
1300ml νερό
25γρ. στέβια
250ml χυμό λεμόνι
4 φύλλα βασιλικού, φρέσκα
ξύσμα από ½ lime
Εκτέλεση
Πάρτε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε μέσα το νερό, την στέβια και τον χυμό λεμονιού και βράστε το μείγμα για 2 λεπτά. Τραβήξτε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέστε το ξύσμα lime και τα φύλλα βασιλικού. Αφήστε το μείγμα να αρωματιστεί για περίπου 20 λεπτά και έπειτα το σουρώνετε. Αφήστε την λεμονάδα σας στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και έπειτα σερβίρετε πάγο.
Πηγή: vita.gr