Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες που με κάθε τρόπο μας συμπαραστέκονται στο πένθος μας από την απώλεια της πολυαγαπημένης μας Εύας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Α’ Χειρουργικής κλινικής του Δημόσιου Νοσοκομείου Κατερίνης και ιδιαίτερα στη διευθύντρια Δρ. Δήμητρα Μανωλακάκη και στον διευθυντή Νίκο Γκιάτα που με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση και την ανθρώπινη προσέγγιση τους απάλυναν τις δύσκολες μέρες νοσηλείας της Εύας μας.

Επιπλέον εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες και τη συγκίνησή μας προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ Γεώργιο ο οποίος στο εμπνευσμένο και ευαίσθητο άρθρο του «Λίγα λουλούδια στη μνήμη της Εύας» έκανε αναφορά στη γνωριμία τους, τη συνεργασία τους και την εκτίμησή του στο έργο της.

Μεγάλη ήταν η εντύπωση που προκάλεσε η τρυφερή και τόσο ανθρώπινη ομιλία του Διευθυντή του 2ου Δημοτικού σχολείου Κατερίνης κ. Νίκο Ναχόπουλο ως εκπροσώπου του συλλόγου των διδασκόντων και γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, καθώς και της φίλης και γειτόνισσάς μας κα. Μαρίλλη Μανουσοπούλου που με τρυφερότητα και αγάπη συγκίνησαν το εκκλησίασμα.

Ευγνωμοσύνη εκφράζουμε και στη διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου κα. Ευανθία Δαλαμήτρα για την κατανόηση και ενσυναίσθηση που υπέδειξε καταξιώνοντας τον εκπαιδευτικό της ρόλο.

Αναμφίβολα πρέπει να επισημανθεί η προσφορά και συμπαράσταση από τα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη διαδικασία της επικήδειας τελετής που ένστολες τίμησαν την Εύα μας η οποία διατέλεσε μέλος της εθελοντικής ομάδας.

Τέλος εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον ΕΟΣ καθώς και το ΤΕΕ και τον σύλλογο Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών για την έκτακτη συνεδρίαση και τις αποφάσεις προς τιμήν της.

Με θερμές ευχαριστίες για την επικοινωνία, τη σκέψη, τις προσευχές και τα μηνύματα που δεχόμαστε,

η οικογένεια της Ευαγγελής Μαμούρη