Άνοιξε και επισήμως, με την αποψινή τελετή των εγκαινίων, το  Μουσείο LOGIC – Επιστήμης και Τεχνολογίας του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΑΕ, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, επί της οδού Κανελλοπούλου στην Κατερίνη.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τους χώρους του μουσείου, ενώ μετά τον αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του προσκεκλημένου καθηγητή Γεωλογίας του ΑΠΘ κ Βασίλη Μέλφου με θέμα «Ο Όλυμπος και τα Πιέρια με τη ματιά ενός Γεωλόγου».

Στα αποψινά εγκαίνια παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο εκπρόσωπος της Υφυπουργού Ανάπτυξης Άννας Μάνη, Θόδωρος Σιαμάγκας, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου, εκπρόσωπος του δημάρχου Κατερίνης, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι  νεοεκλεγείς περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Λιακόπουλος και Χρυσαυγή Δριστά, οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας κ. Σωτηρία Ουσταμπασίδου, ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων Κων/νος Κορομπίλης, εκπρόσωπος των Ραδιοερασιτεχνών, εκπρόσωπος των Προσκόπων Κατερίνης, εκπρόσωπος  του ΕΚΑΒ και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. α. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας του Μουσείου, το επισκέφθηκαν  πλήθος κόσμου,  μεταξύ των οποίων και 1500 μαθητές.

Δείτε βίντεο από την τοποθέτηση του  κ Βασίλη Μέλφου, μετά από σχετική ερώτηση που υπέβαλε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης.

http://