Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι συγγενείς του 41χρονου Καλύμνιου τον θάνατο του οικείου τους, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star 2 ανοιχτά του Σουνίου, ωστόσο η σορός του δεν εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο 41χρονος είχε παραμείνει μία εβδομάδα στην Αθήνα και, σύμφωνα με τους οικείους του, βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Οι ίδιοι δεν θεωρούν ρεαλιστικό το σενάριο της αυτοκτονίας και ως εκ τούτου θεωρούν ότι ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγγενείς του 41χρονου κλήθηκαν την Κυριακή στον Φλοίσβο για να αναγνωρίσουν μία σορό, που όμως δεν ανήκε στον Καλύμνιο.

Σημειώνεται ότι, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, επιβάτης που είδε τον 41χρονο να ανεβαίνει στο κατάστρωμα ανέφερε ότι φαινόταν ταραγμένος.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ΑΡΤ FM ο εν λόγω επιβάτης ανέφερε ότι διασταυρώθηκε με τον μετέπειτα αγνοούμενο στις σκάλες του πλοίου.

«Φορούσε ένα πράσινο μπουφάν. Κρατούσε ένα καφέ και τσιγάρο στο χέρι και πήγαινε προς το κατάστρωμα. Μετά από περίπου 20 λεπτά άκουσα στα μεγάφωνα ότι έπεσε στη θάλασσα επιβάτης», ανέφερε.

«Τον είδα πολύ παράξενο, αναστατωμένο, ήτανε χαμένος πολύ. Του λέω, έλα φίλε καλησπέρα. Μου λέει, γεια σου Μιχάλη, καλησπέρα. Άνοιξε την πόρτα και έφυγε αριστερά. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι μετά την ειδοποίηση για τον αγνοούμενο επιβάτη στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί ο 41χρονος.