Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος με θύματα πέντε μικρά παιδιά που έπεσαν νεκρά από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας στην Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γερμανικά ΜΜΕ, το 6ο παιδί της οικογένειας, ένας 11χρονος, ο Μαρσέλ, είδε την 27χρονη μητέρα του Κριστιάν Κ. να σκοτώνει τα αδέρφια του.

Η 27χρονη, που δηλητηρίασε τα 5 της παιδιά στο Σόλινγκεν της Γερμανίας στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στο RTL ότι το μεγαλύτερο παιδί της ο 11χρονος Μαρσέλ, είδε όλες τις πράξεις της μητέρας του πριν τον πάρει μαζί της και φύγουν με ένα τρένο.

Αφού έφτασαν στο Ντίσελντορφ, η μητέρα βγήκε από το τρένο και πήδηξε στις ράγες προσπαθώντας να αυτοκτονήσει. Η 27χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και το παιδί εστάλη από τις αρχές στην γιαγιά του.

Τα πέντε θύματα του στυγερού αυτού εγκλήματος είναι τρία κοριτσάκι ηλικίας ενός, δυο και τριών ετών και δυο αγοράκια ηλικίας έξι και οκτώ.

Σύμφωνα με την Bild, τα αγοράκια τα έλεγαν Λούκα και Τίμο και τα κοριτσάκια Σοφί, Λεονί και Μελίνα.

Το 2014 η μητέρα είχε πει σε φίλους της ότι έχει χάσει κάθε όρεξη για ζωή, ενώ το διαμέρισμά της είχε καταστραφεί ολοσχερώς από φωτιά.

Όμως, οι αρχές θεωρούν ότι είναι πολύ νωρίς για να μάθουν το αληθινό κίνητρο της παιδοκτόνου.

Ένας εγκληματολόγος εκτίμησε ότι μπορεί η γυναίκα να είχε δώσει και άλλα σημάδια αλλά να μην τα πρόσεξε κανείς λόγω της πανδημίας και του lockdown.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από την γιαγιά των παιδιών που είχε μιλήσει με την μητέρα.

«Μας ενημέρωσαν ότι 5 παιδιά πέθαναν και δυστυχώς η πληροφορία επιβεβαιώθηκε», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους
Οι διασώστες που έσπευσαν στο διαμέρισμα της οικογένειας έπαθαν σοκ αντικρίζοντας το θέαμα αλλά και την κατάσταση του χώρου. Προσπάθησαν αλλά μάταια να επαναφέρουν τα παιδιά στην ζωή.

Τώρα, περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς τα παιδιά δεν είχαν εμφανή τραύματα.

Άλλη μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια από το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Γερμανία αλλά και τον κόσμο όλο, είναι ότι το 11χρονο παιδί αφού έφτασε με την μητέρα του με το τρένο στο Ντίσελντορφ συνέχισε μόνο του την διαδρομή για το σπίτι της γιαγιάς του στο Μέχενγκλαντμπαχ.

Παραμένει ακόμα άγνωστο αν είδε την μητέρα του να προσπαθεί να αυτοκτονήσει.

Το Σόλινγκεν όπου έγινε το στυγερό αυτό έγκλημα είναι μια πόλη 160.000 κατοίκων κοντά στο Ντίσελντορφ και την Κολωνία.

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr