Έκανε πλάκα στον σύζυγό της ισχυριζόμενη πως κέρδισαν 250.000 λίρες στο λόττο και τελικά ήταν οι μεγάλοι νικητές του ενός εκατομμυρίου λιρών, τρεις εβδομάδες αργότερα.

Ο Ντάνιελ Πρατ, ένας αυτοαπασχολούμενος ξυλουργός, δεν πίστεψε την γυναίκα του, Σαρλότ, όταν του τηλεφώνησε στη δουλειά για να του πει πως κέρδισαν πραγματικά, και έδωσε το τηλέφωνο στον αδερφό του.

Η Σαρλότ διαπίστωσε προς μεγάλη της έκπληξη ότι είχαν πετύχει και τους 5 αριθμούς στο uroMillions HotPicks στην κλήρωση της 28ης Αυγούστου. «Δεν την πίστεψα γιατί κάνουμε συχνά πλάκα ο ένας στον άλλον» είπε ο σύζυγός της.

Ο 27χρονος την πίστεψε μόνο όταν του έστειλε το screenshot από το μήνυμα που έλεγε ότι είχαν κερδίσει και φυσικά τρελάθηκε.

Η 28χρονη Σαρλότ πρόσθεσε: «Δεν με πίστεψε. Στην πραγματικότητα, είπε: ‘Δεν μπορώ να σου μιλήσω τώρα, αγάπη μου και έδωσε το τηλέφωνο στον αδερφό του.

Το ζευγάρι που ζει με τα τρία του παιδιά σε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων στο Γουίτσλεϊ της Αγγλίας, σχεδιάζει τώρα να αγοράσει ένα μεγαλύτερο ακίνητο στην περιοχή.

Πηγή: iefimerida.gr