Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετέβη το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να εμβολιασθεί για τον κορονοϊό.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και τον συνόδευσε και εντός του νοσοκομείου.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μην υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού.

Την ώρα της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα, γιατροί και νοσηλευτές έκαναν συμβολική διαμαρτυρία έξω από το νοσοκομείο. «Όπλο ο εμβολιασμός, όχι πανάκεια. Χωρίς δυνατό ΕΣΥ δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία» υπογράμμισαν μιλώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Οι δηλώσεις μετά τον εμβολιασμό

Αφού συνομίλησε με μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Ευαγγελισμού ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέβη σε δηλώσεις.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν λαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί.

«Οι Έλληνες πολίτες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια για τη διαχείριση της πανδημίας που έχει κάνει η κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας όμως πως «δεν έχουν όμως κανένα λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια μπροστά στο εμβόλιο που είναι το μοναδικό όπλο που μας προσφέρει η επιστήμη έναντι στον ιό».

Ο αρχηγός της αξιωματικός αντιπολίτευσης ανέφερε πως θα ήθελε να υπήρχε η δυνατότητα να εμβολιαστεί περισσότερος κόσμος και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες.

Μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας: «Έχοντας την γνώση των πρώτων δέκα μηνών δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από την κυβέρνηση να ρίχνει όλες τις ελπίδες στο εμβόλιο και να μην ενισχύει το ΕΣΥ, την δευτεροβάθμια φροντίδα και τα πιλοτικά προγράμματα ώστε να σωθούν όσοι περισσότεροι πολίτες μέσα στις ΜΕΘ. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, την οποία δεν δείχνει μία κυβέρνηση που στήνει επικοινωνιακά σόου».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Δείτε τον εμβολιασμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

 

 

 

 

Πηγή: thetoc.gr