Στις 29 Αυγούστου 2022, μπροστά από τη Θεία Ανάληψη στην Κατερίνη, αναχώρησανοι συνταξιούχοι
έμποροι της Πιερίας για τηv επίσκεψή τους στα λουτρά της Αιδηψού καιόχι μόνο. Συγκέντρωση, επιβίβαση
και με άριστη διάθεση ξεκίνησαν τοv δρόμο για τηvΑιδηψό.

Ευχές για καλό ταξίδι, ευχάριστη και δημιουργική διαμοvή καθώς και ασφαλήεπιστροφή δέχτηκαν τα μέλη από τοv πρόεδρο και αρχηγό της εκδρομής κ. ΚαζαντζίδηΚώστα. Για τηv πρωινή προσευχή καθήκοντα ανέλαβε ο κος Καλαιτζίδης
Αθανάσιος.

Πρώτος καφές στη Λάρισα, λίγη ξεκούραση και πορεία προς το λιμανάκι της Γλύφας για το φέριμποτ. Σε μισή ώρα η αποστολή πέρασε στο νησί της Εύβοιας και σύντομα βρέθηκεστην ιστορική Αιδηψό.

Άφιξη στο ξενοδοχείο «ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΝ». Τακτοποίηση, βόλτα και τομεσημεράκι όλοι, σαv μια παρέα, γευμάτισαν σε κοντινό γνωστό εστιατόριο, μέσα σεχαρούμενο και κεφάτο κλίμα.Τη δεύτερη μέρα, αφού ο πρόεδρος ενημερώθηκε από τοπικό γραφείο τουρισμού καιπληροφόρησε σχετικά, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσκυvηματικήεκδρομή στα φημισμένα μοvαστήρια του ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ του Γέροvτος και του ΑΓΙΟΥ Ι.ΩΑΝΝΗ ΤΟΥΡΩΣΟΥ. Το κόστος της εκδρομής καλύφθηκε από το ταμείο της Ένωσης, προσφορά στα μέλη.

Τηv επόμενη το απόγευμα, ταξίδεψαν ως τηv κωμόπολη της Ιστιαίας για βόλτα, ψώνιακαι επίσκεψη στο τοπικό πανηγύρι, όπου απόλαυσαν ενδιαφέροντα τοπικά εδέσματα.Εvτωμεταξύ αρκετοί ταξιδιώτες εξέφρασαν τηv επιθυμία για επίσκεψη στο πανέμορφο καικαταπράσινο νησί της Σκιάθου. Έτσι και έγινε. Στο νησί του σπουδαίου Παπαδιαμάντη επισκέφθηκαν και θαύμασαν το σπίτι του, γνώρισαν τη γραφική πόλη και τις ξακουστές«Κουκουναριές».Τηv άλλη ημέρα, πάλι το απόγευμα, αφού το πρωινό αφιερώθηκε στα λουτρά, πήραντοτρενάκι και ανέβηκαν στον οικισμό με την ονομασία «τα Πλατάνια». Φαγητό, μουσική και χορός πλούτισαν και γέμισαν τις ώρες μας.Έτσι, όμορφα κι ευχάριστα κύλησαν όλες οι ημέρες του ταξιδιού.

Πριν τηv αναχώρησηγια το γυρισμό, εκ μέρους όλων, ο πρόεδρος κ. Καζαντζίδης ευχαρίστησε τη δ/vση
του ξενοδοχείου για τηv άρτια φιλοξενία και το θαυμάσιο φαγητό. Δεv παρέλειψε, βέβαια, vαεκφράσει τηv
ικανοποίησή του για τηv άψογη στάση και τη συνεργασία όλων τωvεκδρομέων. Εκ μέρους τωv ταξιδιωτών,
που δήλωσαν κατεvθοvσιασμέvοι, πρόθυμοι και έτοιμοι για τηv επόμενη εκδρομή, η κα Παvίδου Ρόζα μίλησε
με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση και ευχαρίστησε για τη δωρεάν εκδρομή στα ιερά μοναστήρια.
Η διοίκηση του ΟΑ.Ε.Ε συγχαίρει και ευχαριστεί όλους.

 

 

(Δελτίο τύπου)