Την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Πιερίας Κωνσταντίνος Κουτρούπας, όπου συναντήθηκε  με τον νέο Διευθυντή, κ. Γεώργιο Κουκουσέλα

Κατ’ αρχήν, τον συνεχάρη  για την προαγωγή του και την τοποθέτησή του στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και του ευχήθηκε καλή θητεία στο δύσκολο έργο του. Στη συνέχεια, είχαν  μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα ασφάλειας και παραβατικότητας, αλλά και για τις σημαντικές επιτυχίες που καταγράφει η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, οι οποίες δείχνουν το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ικανότητας των αστυνομικών της.

Έπειτα, ο κ. Κουτρούπας συνομίλησε  με τους αστυνομικούς, τους οποίους ευχαρίστησε ως πολίτης για την προσφορά τους στην ασφάλειά μας και άκουσε τα προβλήματά τους, που αφορούν κυρίως τις ελλείψεις στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τα υπηρεσιακά οχήματα.

Επίσης, με αφορμή τις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαίου τονίστηκε η ανάγκη θέσπισης της σταθερότητας του ύψους της εκλογικής αποζημίωσης, ώστε να μη χαρακτηρίζεται κάθε φορά η διεκδίκηση αυτής ως «προεκλογική επαιτεία».

«Εμείς στο ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά στηρίζουμε τον εργαζόμενο αστυνομικό. Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ ήταν το  κόμμα που νομοθέτησε την είσοδο στην Αστυνομία, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενισχύοντας την αξιοκρατία και τη διαφάνεια στο Αστυνομικό Σώμα», δήλωσε ο κ. Κουτρούπας, μετά την επίσκεψή του στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας.