Το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019 μία γυναίκα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο των 21:00 από Αθήνα προς Καβάλα. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η γυναίκα αποκοιμήθηκε.

Το λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας έφτασε στην Καβάλα περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μόνον που κανείς, ούτε καν ο οδηγός δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει το όχημα για τυχόν ξεχασμένα αντικείμενα ή… ανθρώπους!

Αποτέλεσμα; Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε μέσα στο λεωφορείο λίγο μετά τις 05:30. Το λεωφορείο ήταν σταθμευμένο στο Χαλκερό Καβάλας και οι πόρτες… κλειδωμένες!

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, η γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με το ΚΤΕΛ και, λίγη ώρα αργότερα, κατέφθασε ο οδηγός για να της ανοίξει. Όπως καταγγέλλει η ίδια ο οδηγός την μίλησε απότομα και αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη. Όταν δε, τον παρακάλεσε με ευγενικό τρόπο να τη μεταφέρει μέχρι την Καβάλα, η απάντησή του ήταν «να πάρεις ταξί».

Το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου 2019 η επιβάτης πήγε στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι «ξεχάστηκε» να κοιμάται μέσα στο λεωφορείο αλλά και για την αντιμετώπιση που της επιφύλαξε ο οδηγός. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, εισέπραξε μία γενικότερη απάθεια από τους ανθρώπους του ΚΤΕΛ και… 15 ευρώ αποζημίωση για την κούρσα του ταξί Χαλκερό-Καβάλα!