Μπορεί να δείχνει απίστευτο και εξωπραγματικό, αλλά ένας επτάχρονος στη Νέα Ζηλανδία, είχε για δύο χρόνια σφινωμένο στη μύτη του ένα Lego!

Το παιδί που ονομάζεται Σαμίρ Ανουάρ από το Ντούνεντι είχε ένα μικρό κομμάτι Lego στη μύτη του το 2018. Οι γονείς του τον πήγαν στο γιατρό, αλλά εκείνος δεν το βρήκε. Τους είπε πως το μικρό πλαστικό θα διαλυθεί από το πεπτικό σύστημα του παιδιού.

Πρόσφατα ο Σαμίρ ξάπλωσε πάνω από μια πιατέλα με κεκάκια κι άρχισε να παίρνει βαθιές εισπνοές για να απολαύσει την οσμή τους, όμως ένιωσε πόνους στη μύτη του. Η μητέρα του νόμιζε πως είχε ρουφήξει κάποια ψίχουλα στο ρουθούνι και τον προέτρεψε να φυσήξει δυνατά και… ω του θαύματος, αντί για ψίχουλα, βγήκε από μέσα το Lego…

Χαρούμενος που ξαναβρήκε το χαμένο του παιχνιδάκι ο μικρός φώναξε στους γονείς του: «Μαμά, το βρήκα το Lego. Μου λέγατε ότι δεν ήταν εκεί, αλλά να που ήταν»! Ο Σαμίρ πάντως σε τέτοια θέματα ήταν υπότροπος καθώς στα 3 του χρόνια είχε βάλει στη μύτη του ένα ψεύτικο μαργαριτάρι, που όμως κατάφερε να του βγάλει ο πατέρας του.

Το 2018 μια ομάδα γιατρών κατάπιαν κομμάτια Lego και χρονομέτρησαν πόσο θα διαρκούσε για να περάσουν από το πεπτικό τους σύστημα σε μια προσπάθεια να καθησυχάσουν τους γονείς που ανησυχούσαν για τις επιπτώσεις της κατάποσης από τα παιδιά.