«Ήθελα να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις»

Ο 45χρονος Ντέιβιντ Μπέρτεν από το Βέλγιο το «έφτασε στα άκρα».

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok, τον βλέπουμε να έχει στήσει την κηδεία του προκειμένου να δώσει ένα μάθημα στους συγγενείς του, που όπως ισχυρίζεται δεν νοιάζονται για εκείνον.

Στο τραβηγμένο «αστείο» του, σύμμαχοι ήταν οι κόρες και η σύζυγός του.

Η μία από τις κόρες του μάλιστα, έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία έγραψε «καλό σου ταξίδι μπαμπά. Δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή να είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Ετοιμαζόσουν να γίνεις παππούς και είχες όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε».

Η «κηδεία» έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λιέβη με τους συγγενείς που συγκεντρώθηκαν να βλέπουν ξαφνικά τον 45χρονο να εμφανίζεται μπροστά τους αφού έφτασε με ελικόπτερο.

 

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

Το βίντεο φυσικά έλαβε ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια, με πολλούς να κάνουν λόγο για «κακό αστείο». Ο Μπέρτεν εξήγησε οτι «έστησε» την κηδεία του γιατί «έχω δει πράγματα από την οικογένειά μου που με στεναχωρούν. Δεν με καλούν πουθενά και σε τίποτα. Κανείς δεν με συναντά. Μεγαλώσαμε χωριστά. Γι’ αυτό ηθελα να τους δώσω ένα μάθημα και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις».

 

 

Πηγή:in.gr