Πρακτικό και ευέλικτο! Με το μεγαλύτερο μήκος φόρτωσης που φτάνει έως τα 3.4μ και ικανότητα μεταφοράς φορτίου έως 4.3 κυβικά, δεν θα προβληματιστείτε ποτέ στην καθημερινότητά σας. Οι στενοί δρόμοι και οι περιορισμένοι χώροι στάθμευσης το κάνουν να νιώθει άνετα διαθέτοντας τον μικρότερο κύκλο στροφής, ενώ οι εκπληκτικά οικονομικοί κινητήρες του(βενζίνης, πετρελαίου ή ηλεκτρικοί) αποτελούν τον σύμμαχό στην αποδοτικότητα της εργασίας σας.

Σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες του επαγγελματία, προορίζεται να καλύπτει και να ταιριάζει 100% στις ανάγκες σας, με δυνατότητες που εκπλήσσουν.

 

Η αρχική τιμή του μοντέλου ξεκινάει από 16.980€ συν ΦΠΑ και ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει την έκδοση που ανταποκρίνεται στις δικές του ανάγκες.

 

Το PROACE CITY κινείται με άνεση και ευελιξία λόγω των συμπαγών διαστάσεών του. Με το σύστημα Έξυπνης Φόρτωσης Smart Cargo, ο όγκος και το μήκος φόρτωσης αυξάνουν ακόμη περισσότερο, προσεγγίζοντας δυνατότητες μεγάλων van.

Με μία εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα, ένα άριστα οργανωμένο ταμπλό και καθίσματα υψηλής πλευρικής στήριξης, είναι σχεδιασμένο για να νιώθετε άνετα, ακόμα και μετά από πολλές ώρες πίσω από το τιμόνι.

Το PROACE CITY προσφέρει λύσεις που αναπροσαρμόζουν το εσωτερικό για κάθε είδους δραστηριότητα, με πλήθος έξυπνων αποθηκευτικών χώρων, ενώ το σύστημα Smart Cargo, με ένα άνοιγμα στο διαχωριστικό, είναι κατάλληλο για τη μεταφορά μεγαλύτερων φορτίων.

Με την δυνατότητα επιλογής κινητήρα, εξοπλισμού και μεγέθους της καμπίνας βάσει των αναγκών σας θα αποτελέσει τον πολύτιμο καθημερινό σας συνεργάτη.

Αποκτήστε σήμερα από την Toyota Πόδας το ετοιμοπαράδοτο Proace City L2, 1.5Diesel 100hp, τριών θέσεων, πίσω δίφυλλη πόρτα μόνο με 19.950€*

*Η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ και αφορά συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

ΑΘ.ΠΟΔΑΣ ΑΕ,  τηλέφωνο 2351026320 https://podas.toyota.gr/