Ένα πορτραίτο του Κρίστιαν Έρικσεν φτιαγμένο από κύβους του Ρούμπικ έφτιαξε ένας Άγγλος φίλαθλος.

Ο ποδοσφαιρόφιλος καλλιτέχνης χρησιμοποίησε 500 κύβους του Ρόυμπικ για να γιορτάσει την ανάρρωση του 29χρονου ποδοσφαιριστή, που κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας για το Euro 2020.

O Ντέιβιντ Ράιτ, από το Χάντερσφιλντ, χρειάστηκε περισσότερο από πέντε ώρες για να φτιάξει το πορτρέτο του Δανού μέσου και έλαβε όμως, τα εύσημα από την εθνική ομάδα της Δανίας.

Νωρίτερα, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση όπου του τοποθετήθηκε απινιδωτής.

Ο ίδιος σε ανάρτηση στο Twitter, από τον λογαριασμό της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Δανίας, έστειλε το δικό του μήνυμα ότι είναι καλά δεδομένων των συνθηκών.

Σε ανάρτηση στο twitter, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τη Δανίας ανέφερε πως «Ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά από μια επιτυχημένη επιχείρηση πήρε εξιτήριο σήμερα από το Rigshospitalet. Σήμερα επισκέφθηκε επίσης την εθνική ομάδα στο Helsingor και από εκεί θα πάει σπίτι του και θα περάσει χρόνο με την οικογένειά του».

 

Πηγή: athensvoice.gr