Δήλωση υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Φώτη Δρουγκα: 68,77% και σαρωτική νίκη του Απόστολου Τζιτζικώστα δικαίωσε την επιλογή μου να μάχομαι στο πλευρό του σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Θέλω να συγχαρώ τους εκλεγμένους συνυποψήφιούς μου αλλά και όλους τους υπόλοιπους για τον αξιοπρεπή και τίμιο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.

Θερμά συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κατερίνης κ. Ιωάννη Ντούμο για την νίκη του, αλλά και στο επανεκλεγέντα Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλη Γερολιόλιο. Τέλος συγχαρητήρια στους κυρίους Αναστάσιο Μανώλα και Χρήστο Κομπατσιάρη στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού που κατάφεραν να περάσουν στον Β’ γύρο. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα μέχρι την επόμενη Κυριακή όπου θα δώσουν την τελική τους μάχη για την επικράτηση.

Θέλω επίσης μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφος σας και μου δείξατε την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας! Σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω θεού θέλοντος και υγείας επιτρέποντος να βρίσκομαι δίπλα σας ανταποκρινόμενος στην τιμή που μου κάνατε, όπως άλλωστε κάνω όλα αυτά τα χρόνια που με γνωρίζετε και που ασχολούμαι με τα κοινά.

Οι εκλογές τελείωσαν αλλά η μάχη μου για τον τόπο μας, την Πιερία μας συνεχίζεται για μένα.

Καλό σας βράδυ!