Είναι από τις ειδήσεις που δεν μπορείς να πιστέψεις, όταν είσαι μητέρα και όχι μόνο. Η οικογένεια που βλέπετε στη φωτογραφία βίωσε μια μεγάλη λαχτάρα που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία όταν η 3χρονη κόρη τους εγκλωβίστηκε μέσα στο πλυντήριο ρούχων.

Η μητέρα, Lindsey McIver από το Κολοράντο, περιγράφει μέσα από την ανάρτησή της στο facebook πώς έζησε μια από τις πιο τραγικές εμπειρίες που θα μπορούσε να ζήσει μια μάνα.

Παραλίγο να χάσει το παιδί της καθώς το πλυντήριο τέθηκε σε λειτουργία και η 3χρονη Κλόε ήταν μέσα σε αυτό.

Θέλοντας να αφυπνίσει τους γονείς, η Lindsey McIver αποφάσισε να μοιραστεί τα συναισθήματά της και να ποστάρει τη φωτογραφία του πλυντηρίου ρούχων για να τονίσει ότι πάντα πρέπει οι γονείς να βάζουν προστατευτικό λουκέτο στην πόρτα. Κάτι που δεν έκανε εκείνη και παραλίγο να χάσει το παιδί της.

H ανάρτηση της μητέρας στο facebook έχει πάνω από 350 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Η Lindsey και ο Alan McIver έχουν τρία μικρά παιδιά και επειδή τους χάλασε το πλυντήριο ρούχων που είχαν, αποφάσισαν να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο.

Παρόλο που προειδοποίησαν τα παιδιά τους να μην το αγγίξουν ποτέ, εκείνα όταν οι γονείς τους κοιμόντουσαν έπαιζαν και κατά λάθος εγκλωβίστηκε η 3χρονη μέσα στο πλυντήριο.

Το μηχάνημα τέθηκε σε λειτουργία και τα δύο παιδιά έντρομα έτρεξαν αμέσως στους γονείς τους για να προλάβουν το κακό.

Οπως αναφέρει η μητέρα στην ανάρτησή της αν καθυστερούσαν έστω 5 λεπτά ακόμα, ίσως η 3χρονη Κλόε να μην ζούσε σήμερα.

Οι γονείς κατάφεραν να σταματήσουν το πλυντήριο ρούχων και να βγάλουν την μικρή Κλόε σώα και αβλαβής.

Πηγή: www.bovary.gr