Εύκολα πέρασε από το Μοσχοχώρι ο Ταύρος Ελάφου επικρατώντας με το εμφατικό 5-1 της τοπικής Δόξα 10  Μοσχοχωρίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι  ”Bulls”  της Ελάφου μπήκαν δυνατά στον αγώνα και σκόραραν δις στο πρώτο μέρος,  ενώ στην επανάληψη κλείδωσαν το πολυπόθητο τρίποντο ευστοχώντας ακόμη σε τρείς περιπτώσεις φάσεων του μπροστά από τα καρέ,  καθώς ήταν αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια,  με τους γηπεδούχους να σημειώνουν το γκολ της τιμής στα τελευταία λεπτά.
Με αυτή την δίκαιη επικράτηση ο Ταύρος Ελάφου διατηρήθηκε στην 3η θέση του πίνακα έχοντας πλέον 35 βαθμούς,  αντίθετα,  με την Δόξα 10 Μοσχοχωρίου,  η οποία με την ήττα υποχώρησε στην 8η θέση της κατάταξης με 20 πόντους.
Μόλις στο 2ο λεπτό έπειτα από το φάουλ γέμισμα του Παπαγιαννόπουλου από τον χώρο του κέντρου,  ο Τσάτσος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με υπέροχο πλασέ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 22΄   σε σέντρα του Κοσμίδη από δεξιά και γύρισμα της μπάλας μέσα στην περιοχή  από τον Βελώνη,  ο Διονύσης Τσάτσος με σουτ πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα δικά του 0-2.
Στο 57΄  ο ταλαντούχος Μποστανίτης έκανε το σουτ από το όριο της περιοχής, η μπάλα όμως βρήκε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπούτα.
Στο 67΄  ο Κοσμίδης εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα Ζαμαντζά και με σουτ πλασέ εντός περιοχής  ”έγραψε”  το 0-3.
Στο 68΄  ο Κοσμίδης από θέση τετ α τετ αστόχησε μετά την κάθετη πάσα του Παπαγιαννόπουλου.
Στο 81΄  ο Μπανάβας με διαγώνιο σουτ πλασέ εντός περιοχής διεύρυνε το σκορ σε 0-4.
Στο 87΄  ο Βελώνης με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι,  έπειτα από την σέντρα που έκανε ο Αστ.  Παπαδόπουλος από αριστερά,  ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-5.
Στο 89΄  ο Αθ.  Κατσαντώνης με πλασέ σημείωσε το γκολ της τιμής για την ομάδα του στο τελικό 1-5.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Θωμάς Περιστερόπουλος με βοηθούς τους κ.κ.  Απόστολο Γιαννακίδη,  Αλέξανδρο Αβραμίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Δόξα  10  Μοσχοχωρίου  (Βαλάντης Γιαγκόζογλου):  Μπούτας  (82΄   Κ.  Χήρας),  Βανάσας,  Δ.  Βασιουρής,  Τζιτζιλής,  Μέλλιος,  Θ.  Βασιουρής  (82΄   Κ.  Σιαμάγκας),  Αβριωνίδης  (46΄   Χ.  Χωλίδης),  Γ.  Παπαδόπουλος,  Αθ.  Κατσαντώνης,  Π.  Χήρας,  Μακρής  (70΄   Ν.  Χωλίδης).
Ταύρος Ελάφου  (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος):  Ίτσιος,  Δεληγιαννίδης  (63΄   Μπανάβας),  Μποστανίτης  (58΄  Αστ.  Παπαδόπουλος),  Σταθακόπουλος,  Τσιρίμπασης  (80΄  Λιανός),  Ζαμαντζάς,  Πασχόπουλος,  Τσάτσος  (80΄   Τριγωντζής),  Βελώνης,  Παπαγιαννόπουλος,  Κοσμίδης  (80΄  Τσιγκαρόπουλος).
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΑΠΡΑΝΗΣ