Έτσι χαρακτηρίζει τον δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης και επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» Θανάση Λιακόπουλο ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Κυριακίδης σε ανάρτησή του στο facebook, με αφορμή τη διανομή, όπως αναφέρει, φυλλαδίων στη λαϊκή αγορά του Κορινού σχετικά με το θέμα του οικισμού της «Ολυμπιάδας».

Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο Επικίνδυνος κ. Λιακόπουλος.

Βρήκε ευκαιρία ο κύριος Λιακόπουλος να κάνει αντιπολίτευση.

Τη χρονική αυτή στιγμή που ο κόσμος όλος, η υφήλιος, η Ευρώπη, η χώρα μας η ίδια, υποφέρουν από την επικινδυνότητα ενός άγνωστου έως και σήμερα κορονοϊού, τη στιγμή που η γειτονική Ιταλία θρηνεί 1450 θύματα ενώ η Κίνα έχει ξεπεράσει τα 3200, την τραγική αυτή στιγμή που όλοι ενώνονται, που ακόμη κι ο κ. Πολάκης έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια, τη στιγμή που οι άνθρωποι βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά ο ένας στον άλλο, έστω και μεταφορικά, τη στιγμή που η χώρα μας και η πόλη μας, η οποία έχει τα πρώτα κρούσματα, προσπαθούν να στηθούν ετοιμοπόλεμες τεχνικά, υλικά και σε ανθρώπινο δυναμικό, απέναντι στη λαίλαπα που ταλαιπωρεί τον πλανήτη, ο κύριος Λιακόπουλος, ο πολιτικά φτηνός κύριος Λιακόπουλος, χτίζει την πολιτική του καριέρα, μοιράζοντας φυλλάδια στη λαϊκή του Κορινού ξεθάβοντας από τα συρτάρια του την υπόθεση της «Ολυμπιάδας» του Κορινού.

Ακόμη και τώρα, τη χρονική αυτή στιγμή, που πραγματικά όλος ο πλανήτης ενώνεται απέναντι σε αυτήν την πανδημία, για πρώτη ίσως φορά, κάποιοι αναλαμβάνουν να μας επιβεβαιώσουν τη ρήση των ημερών που λέει ότι τον κορονοϊό θα καταφέρουμε να τον νικήσουμε αλλά την πολιτική ηλιθιότητα ορισμένων ποτέ.
Εκτός των άλλων ο κύριος Λιακόπουλος στα φυλλάδια του αποκρύπτει και την αλήθεια, λέγοντας πως ο δήμος Κατερίνης χρησιμοποίησε και έδωσε στην δημοσιότητα παλιό υλικό ενώ η πραγματικότητα είναι ότι ο δήμος Κατερίνης έδωσε στην δημοσιότητα αυτούσια την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Αλλά αυτά είναι πολιτική. Και μέχρι να τελειώσουν όλα θετικά, εμείς δεν κάνουμε πολιτική κύριε Λιακόπουλε. Θα τα πούμε, ακόμη και δικαστικά αν χρειαστεί για τα ψέματα, αλλά όλα αυτά θα γίνουν αφού πρώτα αποκατασταθεί η κανονικότητα στον πλανήτη. Προφανώς όχι σε αυτόν που εσείς ζείτε.

Περαστικά σας κύριε Λιακόπουλε.

 

Δείτε την ανάρτηση: