Ένα νέο στοιχείο για τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν, σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σχετικά με το οικόπεδο που είχε αγοραστεί για να χτιστεί το νέο σπίτι του ζευγαριού, αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

Υποστηρίζει ότι ο δράστης της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, έξι μέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν έγραψε στο όνομά του οικόπεδο με τα χρήματα που είχε πάρει από τη μητέρα της συζύγου του.

Την αποκάλυψη έκανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Σημειώνεται ότι ο κ. Χαρμάνης υποστηρίζει ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Καρολάιν στην Αλόννησο, ενώ -όπως ισχυρίζεται- 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

Η Καρολάιν του είχε ζητήσει να χωρίσουν

Στο μεταξύ, η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, αποκάλυψε ότι η Καρολάιν είχε πει στον καθ’ ομολογία δράστη ότι θα χωρίσουν πριν ξεκινήσουν τις συνεδρίες.

«Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δεν δεχόταν να έχει οποιοσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογία δράστη, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι», σημείωσε στον ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η 20χρονη δεν δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης τους, Λυδίας, στην Αθήνα και είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες.

Η κ. Μάρκου κατέληξε ότι η εντολέας της από την πρώτη στιγμή είχε καταθέσει αυτά τα στοιχεία στις αρχές βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο.

 

Πηγή: skai.gr