«Αισθάνεται απεριόριστη χαρά βλέποντάς το και καθαρίζοντάς το…»

Μια 26χρονη ανύπαντρη μητέρα αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με… ένα χαλί.

Η γυναίκα έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία όμως δεν παντρεύτηκε ποτέ, έτσι αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον γάμο των ονείρων της χωρίς να έχει σύζυγο, με ένα χαλί.

Όλα συνέβησαν το 2019, όταν η Μπέκι Κοκς ντύθηκε στα λευκά και προχώρησε σε γάμο με το χαλί, το οποίο έχει ονομάσει Ματ. Η τελετή τα είχε όλα, ιερέα, νυφικό, καλεσμένους. Μάλιστα με σοβαρό ύφος ο τελετάρχης αναφερόμενος προς το χαλί, είπε «υποθέτουμε, Ματ, από τη σιωπή σου ότι δέχεσαι τη Μπέκι για γυναίκα σου».

Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του Διαδικτύου με τη νεαρή να παντρεύεται με το χαλί κατά την παράδοση και με όλα τα έθιμα.

Όπως δήλωσε η 26χρονη αγόρασε το συγκεκριμένο χαλί πριν ένα χρόνο και αποφάσισε να του δείξει πόσο το αγαπάει. Όπως τόνισε όταν πάνε τα παιδιά για ύπνο εκείνη ξαπλώνει πάνω του και μοιράζεται μαζί του τις πιο προσωπικές της σκέψεις.

Παράλληλα συμπλήρωσε πως αισθάνεται απεριόριστη χαρά βλέποντάς το και καθαρίζοντας το.

«Μπορείτε να αγκαλιαστείτε» σημείωσε ο ιερέας μετά την τελετή και η 26χρονη, με το χαλί αγκαλιά, έφυγε από την τελετή ενώ οι καλεσμένοι την έραναν με ροδοπέταλα.

 

Δεν γνωρίζουμε αν η εν λόγω είδηση, την οποία μετέδωσαν όλα τα βρετανικά δίκτυα και μάλιστα όχι την Πρωταπριλιά, είναι πραγματική ή αν πρόκειται για κάποια αρκετά πετυχημένη φάρσα.

 

 

Πηγή:in.gr