Την Τρίτη στην Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Πιερίας έγινε μια συνάντηση αγροτικών φορέων με θέμα «το νέο σχέδιο οριοθέτησης των περιοχών με φυσικούς περιορισμούς εκτός των ορεινών».

Στην συνάντηση αυτή μετείχαν και ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αστέριος Καστόρης αλλά και συνεργάτης της κ. Σκούφα που την συγκεκριμένη ημέρα απουσίαζε στο εξωτερικό.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αλλά και σε άλλους φορείς η κ. Σοφία Μαυρίδου με όσους συμμετείχαν στην σύσκεψη έχουν «εξαφανίσει» και τον κ. Καστόρη και την συνεργάτη της κ. Σκούφα που συμμετείχαν στη σύσκεψη.

Το δε υπόμνημα αυτό καθ΄ αυτό δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο θέμα, γιατί το μόνο που φροντίζει να τονίζει είναι το προσωπικό ενδιαφέρον της ιδίας και του περιφερειακού της συμβούλου για τους αγρότες.

Επί της ουσίας μηδέν για ένα θέμα που υπάρχει και είναι γνωστό ως Ευρωπαϊκή οδηγία από το 2013 που έγινε δεκτή από την τότε κυβέρνηση και δεν είναι νέο νομοσχέδιο (ούτε αυτό δεν γνωρίζει;) όπως αναφέρει στο υπόμνημα.

Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πρόταση ή στοιχείο για τις αγροτικές περιοχές του νομού στο υπόμνημά της, γιατί προφανώς δεν φρόντισε οι υπηρεσίες της να έχουν τέτοια στοιχεία.

Σε κάθε περίπτωση σε άμεση συνεργασία με τους συλλόγους θα κατατεθεί ένα σοβαρό κείμενο που θα βοηθάει πραγματικά τους αγρότες και όχι τις προεκλογικές ανάγκες της κ.Μαυρίδου

γραφείο τύπου ΝΕ Συριζα Πιεριας