Με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις για την 108η Επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Με τον πρέποντα σεβασμό θα πραγματοποιηθούν και οι φετινές εκδηλώσεις για την 108η Επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό, υπό  την αυστηρή, όμως,  τήρηση των υγειονομικών διατάξεων, λόγω των έκτακτων μέτρων, που έχουν ληφθεί, για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Η τέλεση, της Δοξολογίας, στον Ι.Ν. Θείας Αναλήψεως, θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις (υποχρεωτική  χρήση μάσκας και επιβεβλημένη  τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων μεταξύ των παρευρισκομένων) και  αντιστοίχως οι καταθέσεις στεφάνων θα πραγματοποιηθούν  με περιορισμένο αριθμό ατόμων και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις για λόγους δημόσιας υγείας, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στο χώρο πέριξ των μνημείων.

 

 

(Δελτίο τύπου)