Η φάρσα με αίματα της 9χρονης Νορθ στην Κιμ Καρντάσιαν θύμισε «σκηνικό εγκλήματος»

Η Νορθ Γουέστ παραείναι μάλλον καλή στο μακιγιάζ με σπέσιαλ εφέ, σύμφωνα με τη μητέρα της, Κιμ Καρντάσιαν.

Η 41χρονη σταρ αποκάλυψε ότι η 9χρονη κόρη της έστησε κάποτε μια «σκηνή εγκλήματος» στο πλαίσιο φάρσας, αλλά έδειχνε τόσο ρεαλιστική που η οικονόμος τους κάλεσε τις αρχές.

«Στη Νορθ αρέσει πολύ το μακιγιάζ με σπέσιαλ εφέ και είναι πολύ καλή σε αυτό, οπότε έβαλα έναν δάσκαλο να έρθει και να της δείξει πώς γίνεται, σε φάση με πληγές και αίμα και διάφορα τέτοια», είπε σε συνέντευξη στο Allure.

«Και βασικά είναι τόσο καλή που νοίκιασα ένα σπίτι αυτό το καλοκαίρι… και αποφάσισε όχι μόνο να μου κάνει φάρσα και να κάνει [μακιγιάζ] σε εκείνη και τον Σικάγο, αλλά έκανε όλο το δωμάτιο να μοιάζει με σκηνικό δολοφονίας», πρόσθεσε.

 

 

@kimandnorth 

♬ I’m booked – How the Grinch Stole Christmas

Όπως εξήγησε, μετά την φάρσα «καθάρισε» τα παιδιά, αλλά ήταν «πολύ κουρασμένη» εκείνη τη στιγμή για να συμμαζέψει όλο το δωμάτιο πριν κοιμηθούν. Οπότε, όταν έφυγε από το σπίτι για να αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο την επόμενη μέρα, η οικονόμος κατατρόμαξε στο θέαμα.

«Ήρθε και προσπάθησε να καλέσει τις αρχές και τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού νομίζοντας ότι ήταν πραγματική σκηνή δολοφονίας», λέει.

«Έπρεπε να τους ενημερώσω ότι επρόκειτο για φάρσα και ότι τα παιδιά μου έκαναν μακιγιάζ με σπέσιαλ εφέ. Ήταν κακό», συνέχισε.

 

@kimandnorthSpecial-effects make up

♬ Elevator Music – Bohoman

http://

@kimandnorth 

♬ positions – Ariana Grande

 

Όλα δείχνουν πως η Νορθ ενδέχεται να έχει ήδη μια λαμπρή καριέρα στο μακιγιάζ μπροστά της, καθώς πρόσφατα έκανε στους φίλους της ολόκληρο σεμινάριο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για τα γενέθλιά της.

Μιλώντας στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», τον περασμένο μήνα, η Κιμ Καρντάσιαν είοε ότι κόρη της «ήθελε να διδάξει στις φίλες της» πώς να κάνουν τρομακτικά looks.

«Πήραμε περίπου οκτώ παιδιά, οκτώ κορίτσια, και πήγαμε για κάμπινγκ στη φύση», είπε. «Ήθελε να είναι πραγματικά τρομακτικό. Ήθελε κεφάλια από κούκλες και υπήρχε μια ολόκληρη τάξη. Έμαθε στις φίλες της πώς να κάνουν σπέσιαλ εφέ, πληγές και ουλές».

 

Πηγή: lifo.gr