Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας για άλλη μία χρονιά συμμετέχει στην παγκόσμια δράση για το κλίμα «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» (EARTH HOUR), διοργανώνοντας μια βόλτα με τα ποδήλατά μας στις γειτονιές της Κατερίνης. Καλούμε τους φίλους του ποδηλάτου, μικρούς και μεγάλους, να σβήσουν τα φώτα και να ποδηλατήσουν μαζί μας για μία ώρα 20.30’-21.30’ το Σάββατο 26 Μαρτίου.
Σημείο συνάντησης, πλατεία Ελευθερίας.

Αυτή την Ώρα της Γης, ας ενεργοποιήσουμε την κοινωνική μας δύναμη για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα για ένα καθαρότερο περιβάλλον ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Το φως του ποδηλάτου μας, του πιο οικολογικού μέσου μετακίνησης, ας είναι το μόνο φως που θα λάμψει αυτή την Ώρα!
Αυτή είναι η ΩΡΑ μας για την κλιματική αλλαγή και την εξοικονόμηση ενέργειας, γιατί το μέλλον μας αρχίζει…. σήμερα!
Σχετικά με τη δράση:

Σβήνουν και φέτος στις 20.30 (τοπική ώρα) και για μία ώρα τα φώτα το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022. H δράση έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στα θέματα της κλιματικής αλλαγής και της εξοικονόμησης ενέργειας.
Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2007 από το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF) στην Αυστραλία και γρήγορα επεκτάθηκε σε διάφορα σημεία του κόσμου.
Για άλλη μια χρονιά συμμετέχουμε σε σχετικές εκδηλώσεις σε πλατείες και σε χώρους συναθροίσεων, είτε και από το σπίτι μας, κλείνοντας τα φώτα κι ότι άλλο καταναλώνει ηλεκτρικό ρεύμα, για μια ώρα.

 

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

(Δελτίο τύπου)