Υλικά συνταγής

για το παγωτό

100ml φυτική σαντιγί
70γρ. ζαχαρούχο γάλα
250γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά
4 κουταλιές σούπας από λικέρ μαστίχα
1 κουταλάκι κοφτό κοπανισμένη μαστίχα
για τη βάση
120γρ. κανταΐφι
50γρ. βούτυρο
30γρ. αμύγδαλα κοπανισμένα η ψιλοκομμένα

για το σιρόπι

½ φλιτζάνι νερό
½ φλιτζάνι ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλα
2 κουταλιές λεμόνι
για τη διακόσμηση
20γρ. αμύγδαλα κοπανισμένα ή ψιλοκομμένα
γλυκό του κουταλιού βύσσινο

Πηγή:https://www.pronews.gr