Η Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου συμμετείχε, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Ανάπτυξης, σε σύσκεψη στη Λάρισα με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων για τη Θεσσαλία, που έχουν συστήσει οι σύνδεσμοι ΣΒΘΣΕ, ΣΘΕΒ και ΣΕΒ, στην οποία ήταν παρόντες και οι βουλευτές Λάρισας Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος, Τρικάλων Αθανάσιος Λιούτας και Καρδίτσας Αριστοτέλης Λιούτας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η κυρία Μάνη αναφέρθηκε στα άμεσα μέτρα στήριξης των πολιτών, αλλά και των επιχειρήσεων, που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση των συνεπειών των καταστροφών από την πρωτοφανή κακοκαιρία, που έπληξε την περιοχή.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης συζήτησε εκτενώς με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και των βιομηχανιών της Θεσσαλίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις πληγείσες περιοχές. Κατά τη συζήτηση τέθηκαν και προτάσεις, εκ μέρους της επιτροπής των επιχειρήσεων και βιομηχανιών, για τη στήριξή τους, αλλά και σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών.

Η Υφυπουργός δήλωσε πως η Kυβέρνηση θα είναι δίπλα στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε να επανακάμψουν οι επιχειρήσεις, που έχουν πληγεί, και να επιστρέψει η τοπική οικονομία όσον το δυνατόν γρηγορότερα στην κανονικότητα.

Η κυρία Μάνη θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τη Συντονιστική Επιτροπή, αλλά και τα συναρμόδια Υπουργεία, προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσεις για τη στήριξη των επιχειρήσεων.