Από πτώση επήλθε ο θάνατος της 35χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία, καθώς όπως είπε ο ιατροδικαστής που βρέθηκε επί τόπου και εξέτασε την σορό της άτυχης κοπέλας, αλλά και το γύρω χώρο, απεφάνθη ότι έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης και πρόσθεσε ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί σήμερα, Παρασκευή, στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή. Θα γίνουν κι εργαστηριακές εξετάσεις, πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος».

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου, επικεφαλής διασωστών μιλώντας στο Open TV, είπε ότι η σορός έχει ήδη ανασυρθεί και πλέον θα μεταφερθεί στην Αθήνα. «Ήταν η κακιά ώρα πιστεύω. Δεν ήταν δύσκολο να κατέβουμε να τη βρούμε. Ήταν σε λάθος σημείο. Δεν έπρεπε να είναι καν εκεί…»

 

 

Πηγή φωτογραφίας: ikariaki.gr