Τις τελευταίες εβδομάδες που μένουμε όλοι σπίτι περνάμε αρκετές ώρες χαζεύοντας στα social media. Celebrities αλλά και… κοινοί θνητοί ανεβάζουν φωτογραφίες και video αποκαλύπτοντας τις νέες τους συνήθειες και δίνοντας ιδέες σε όλες μας ώστε να γίνουμε πιο δημιουργικές και ίσως να δείξουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους που είναι πλάι μας.

Και κάπως έτσι μια φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου πριν από λίγες μέρες που δείχνει έναν 92χρονο να βάφει τα μαλλιά της επίσης ηλικιωμένης συζύγου του. Το ανέβασε η εγγονή τους, Shapira Avraham η οποία σχολίασε χαρακτηριστικά:

“Αυτοί είναι ο παππούς και η γιαγιά μου. Ο παππούς μου θέλει η γιαγιά μου να νιώθει καλά και περιποιημένη. Αγχώνεται γι’ αυτό”.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία ο 92χρονος εκτελεί χρέη haircolorist. Με ιδιαίτερη προσοχή, για να μην λερώσει τη σύζυγο του, προσπαθεί να περάσει τη βαφή με το ειδικό πινέλο. Εκείνη πάλι κρατά στα χέρια της τον καθρέφτη για να τον καθοδηγεί και έχει φορέσει στους ώμους της μια πετσέτα την οποία έχει στερεώσει με ένα μανταλάκι.

Ναι, είναι η ωραιότερη, πιο συγκινητική και τρυφερή φωτογραφία που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στα social media. Μια εικόνα που αποδεικνύει πως δύο άνθρωποι που είναι ολόκληρη τη ζωή τους μαζί έχουν έναν ξεχωριστό τρόπο να περνούν τέλεια τις ημέρες στο σπίτι, ειδικά κάτω από τις συγκεκριμένες δύσκολες συνθήκες.
Και με πιο απλά λόγια, αυτό ονομάζεται αγάπη.

 

http://www.instagram.com/p/B-alt91Dxx0/?utm_source=ig_embed

 

 

Πηγή: faysbook.gr