Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε αεροδρόμιο της Ινδονησίας, αφού άνοιξε τις πόρτες ασανσέρ.

Η Aisiah Sinta Dewi, 38 ετών, ανέβηκε με το ασανσέρ στον δεύτερο όροφο ενώ πήγαινε να συναντήσει την ανιψιά της στον χώρο ελέγχου του αεροδρομίου Kualanamu στο Medan στις 24 Απριλίου.

Το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνει τη γυναίκα να μπαίνει ήρεμα στο ασανσέρ του αεροδρομίου ενώ μιλάει στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, φαινόταν να είναι μπερδεμένη όταν το ασανσέρ σταμάτησε με τις πόρτες απέναντί της να είναι ακόμα κλειστές.

Χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι η πίσω πόρτα είχε ανοίξει, άρχισε να πατάει μανιωδώς τα κουμπιά έκτακτης ανάγκης, ενώ προσπαθούσε να ανοίξει τις κλειστές πόρτες.

Στη συνέχεια, οι πόρτες άνοιξαν και η γυναίκα «βούτηξε» από ένα κενό στο φρεάτιο του ανελκυστήρα.

Η οικογένεια της γυναίκας ζήτησε από το προσωπικό του αεροδρομίου να την αναζητήσει αφού έχασε την επαφή μαζί της, αλλά δεν μπόρεσαν να τη βρουν στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Βρέθηκε τρεις ημέρες αργότερα, όταν αναδύθηκε μια άσχημη δυσοσμία από την περιοχή κοντά στον ανελκυστήρα και το προσωπικό κλήθηκε να το ερευνήσει.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε παγιδευμένο στον πυθμένα του φρεατίου και ανασύρθηκε μετά από πεντάωρη επιχείρηση. Η σορός της στάλθηκε στο νοσοκομείο Medan Bhayangkara για νεκροψία.

Το γραφείο του Διαμεσολαβητή της Βόρειας Σουμάτρας φέρεται να έχει επικρίνει τις αρχές του αεροδρομίου για υποτιθέμενη αμέλεια και για την υποτιθέμενη αργή ανταπόκριση του αεροδρομίου στην έκκληση της οικογένειάς της για βοήθεια.

 

 

Πηγή:dikaiologitika.gr