Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 30ης Μαΐου, όταν η μητέρα του παιδιού και το θύμα, μία 41χρονη, καυγάδισαν έξω από το σπίτι της οικογένειας

Κοριτσάκι 10 ετών συνελήφθη στις ΗΠΑ ύστερα από τον θανάσιμο πυροβολισμό γυναίκας, η οποία είχε έντονη διαφωνία με τη μητέρα της ανήλικης, σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Ορλάντο.

Το παιδί τέθηκε υπό την επιμέλεια του Τμήματος Παιδιών και Οικογενειών της Φλόριντα και η γενική εισαγγελέας των κομητειών Όραντζ και Οσιόλα επεσήμανε πως το γραφείο της «θα εξετάσει τα πραγματικά περιστατικά, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας του παιδιού».

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για απαγγελία κατηγοριών από το γραφείο μας» σημείωσε σε σχετική ανακοίνωση, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για «μία από τις πιο τραγικές υποθέσεις» που έχει αναλάβει στα 22 χρόνια της καριέρας της.

Σύμφωνα με το CNN, η μητέρα της 10χρονης έχει, επίσης, τεθεί υπό κράτηση.

Η τραγωδία
Όπως ανέφεραν μάρτυρες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 30ης Μαΐου, όταν η μητέρα του παιδιού και το θύμα, μία 41χρονη, καυγάδισαν έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Η μητέρα φέρεται να γρονθοκόπησε την 41χρονη, όπως επεσήμανε ο σύντροφός της ο οποίος ήταν παρών.

Εκείνος επιχείρησε να τις χωρίσει και αρχικά τα κατάφερε, αλλά η μητέρα επιτέθηκε εκ νέου στη φίλη του, όπως είπε. Στη συνέχεια, είδε το παιδί να κρατά ένα μαύρο όπλο και να «πυροβολεί μία, δύο φορές». «Δεν έπρεπε να χτυπήσει τη μαμά μου» φέρεται να φώναξε η μικρή.

Η 41χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

 

 

Πηγή: in.gr