Πρωτοφανής υπόθεση στο Ηράκλειο, με μια 25χρονη να καταγγέλλει τον προϊστάμενό της, ότι διέδωσε συκοφαντίες και ψέματα εις βάρος της για να την εκδικηθεί, επειδή αρνήθηκε τον έρωτά του, και τώρα αυτός να καλείται να της καταβάλλει 40.000 ευρώ για ηθική βλάβη!

Πιθανότατα συμβαίνει, δυστυχώς, σε αρκετούς επαγγελματικούς χώρους. Σπάνια, ωστόσο -και πάλι δυστυχώς- καταγγέλλεται. Μια 25χρονη, όμως, στο Ηράκλειο της Κρήτης, τόλμησε και δικαιώθηκε απόλυτα.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η εν λόγω γυναίκα ζούσε έναν εφιάλτη τον τελευταίο καιρό, καθώς ο προϊστάμενός της έφτασε στο σημείο να στείλει ανώνυμες επιστολές στους οικείους της, αλλά και mail στην εργοδότρια εταιρεία, παρουσιάζοντας την ως ανήθικη και αδίστακτη, μόνο και μόνο για να την εκδικηθεί, επειδή αρνήθηκε τον έρωτά του!

Η 25χρονη, λοιπόν, προσέφυγε στη δικαιοσύνη, μην αντέχοντας άλλο, και το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου τη δικαίωσε, αφού υποχρεώνει τον 51χρονο να καταβάλλει το ποσό των 40.000 ευρώ και επιπρόσθετα τον υποχρεώνει να αποκαταστήσει την αλήθεια και να στείλει την περίληψη του διατακτικού της απόφασης στο mail της εταιρείας στην οποία εργάζεται η κοπέλα!

Ο δικηγόρος της λέει χαρακτηριστικά: «Η απόφαση συνιστά ηχηρό μήνυμα σε όσους χωρίς ηθικούς φραγμούς και αναστολές προσβάλλουν την προσωπικότητα και θίγουν την τιμή και την υπόληψη άλλων δεδομένου ότι τέτοιες συμπεριφορές κυριολεκτικά μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τη ζωή του θιγόμενου προσώπου».