Ένας νεαρός διανομέας στο Ηράκλειο πυροβολήθηκε κατά λάθος στην παλάμη του. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ένας άγνωστος τον λήστεψε.

Ο νεαρός ντελιβεράς, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει για νοσηλεία, κατέθεσε στους άνδρες της ασφάλειας ότι μόλις έφτασε με το μηχανάκι του στην περιοχή της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούβες, ένας άγνωστος τον ακινητοποίησε με την απειλή όπλου και του ζήτησε τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με το Mega, αμέσως μετά τον πυροβόλησε και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τον λόγο, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν διέκρινε τα χαρακτηριστικά του δράστη μέσα στο σκοτάδι και ότι δεν θυμάται το ακριβές σημείο που δέχθηκε την επίθεση.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η περιγραφή του είχε κενά και ασάφειες, οπότε προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία από αυτήν που υποτίθεται ότι πυροβολήθηκε. Εκεί, εντόπισαν κηλίδες αίματος και ένα όπλο που αποδείχθηκε ότι ήταν αυτό με το οποίο είχε τραυματιστεί ο 25χρονος.

Τελικά, ο νεαρός αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε την στιγμή που το περιεργαζόταν τραυματίζοντας τον και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

 

Πηγή:thetoc.gr