Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε χθες βράδυ στο Ηράκλειο Κρήτης μετά από πληροφορία πως ένας νέος άνθρωπος είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας 25χρονος ανέφερε σε ανάρτηση στο instagram πως έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Την ανάρτησή του είδε φίλος του και τηλεφώνησε έντρομος στην αστυνομία ενημερώνοντας για τις προθέσεις του κολλητού του.

Αστυνομικός κινητοποιήθηκε άμεσα για να εντοπιστεί ο νεαρός που ήθελε να αυτοκτονήσει
Ο αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία κινήθηκε άμεσα και αφού είδε την ανάρτηση βρήκε τα στοιχεία του 25χρονου και τον τηλεφώνησε ενώ έδωσε σήμα και στους ένστολους που βρισκόταν σε περιπολία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το cretapost, ο 25χρονος απάντησε στην κλήση του και φαίνεται να ήταν σε κατάσταση σύγχυσης και απελπισίας.

Ωστόσο ο αστυνομικός αντιλήφθηκε ότι ο νεαρός περπατούσε στους δρόμους της πόλης και κατάφερε με έξυπνο τρόπο να μάθει που ακριβώς βρισκόταν. Έτσι ειδοποίησε τους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία και μισή ώρα αργότερα εκείνοι τον εντόπισαν.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο ΠΑΓΝΗ και νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική κλινική.

 

Πηγή:dnews.gr