Ο συνιδρυτής των Slipknot, Joey Jordison, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 46 ετών – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Θλίψη στους φίλους της μουσικής σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ντράμερ και συνιδρυτή του συγκροτήματος Slipknot, Joey Jordison, σε ηλικία 46 ετών.

Την είδηση του θανάτου του πολυτάλαντου μουσικού, από τους σημαντικότερους σύγχρονους ντράμερ της σύγχρονης metal σκηνής γνωστοποίησε η οικογένειά του τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες γύρω από την αιτία θανάτου του, παρά μόνο πως έφυγε ήρεμα στον ύπνο του, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει:

«Με μεγάλη μας θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση πως ο Joey Jordison, διάσημος ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης, απεβίωσε ήρεμα κατά τη διάρκεια του ύπνου του στις 26 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών.

Όσοι τον ήξεραν, αντιλαμβάνονταν την ευφυία και την αντίληψή του, την ευγενική του προσωπικότητα, τη μεγάλη του καρδιά και την αγάπη του για οτιδήποτε είχε να κάνει με την μουσική και την οικογένεια.

Η οικογένεια του Joey ζητάει από τους φίλους, δημοσιογράφους και θαυμαστές του να δείξουν κατανόηση τη θέλησή μας για ιδιωτικότητα και ηρεμία σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες ώρες».

Ο Joey Jordison, ήταν από τους βασικούς λόγους που οι Slipknot έγιναν τόσο γνωστοί απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη.

Το 2013 έγινε γνωστό πως πάσχει από εγκάρσια μυελίτιδα και αυτό αποτέλεσε αιτία οι δρόμοι του με τους Slipknot να χωρίσουν.

 

Πηγή: in.gr