Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας.
Σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να ανακοπεί μια διαφαινόμενη στροφή προς την Ακροδεξιά και τον άκρατο λαϊκισμό, που έχει δημιουργηθεί, εν πολλοίς, από τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των τελευταίων ετών.
Το ΠΑΣΟΚ που είναι ο γνήσιος και μοναδικός εκφραστής των Ευρωσοσιαλιστών, μπορεί να εγγυηθεί ότι θα στηρίξει την ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους και του κράτους δικαίου, που δυστυχώς, έχει υποστεί πολλά πλήγματα στην Ελλάδα μας.
Στις 9 Ιουνίου η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει ισχυρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και μια εναλλακτική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Μακριά από την πολιτική του life style, μακριά από τον λαϊκισμό και την καπήλευση της πατρίδας και της πίστης…με τον σταυρό στη βάπτιση του κ.Κασελάκη από τη μια και τις επιστολές του Χριστού από την άλλη.
Έχουμε προτάσεις για την επιστροφή του ανθρώπου στο επίκεντρο της συζήτησης…έχουμε θέσεις για την ακρίβεια, για το δημογραφικό, για τη στεγαστική κρίση, την υγεία, την παιδεία, για το κράτος δικαίου.
Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές είναι, μακράν, το πιο σοβαρό και πιο αξιόπιστο…με πολλές ιδιαίτερα αξιόλογες υποψηφιότητες από οκοκκηρο το φάσμα της κοινωνίας.
Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ για την πραγματική αλλαγή στη χώρα μας!
Κουτρούπας Κωνσταντίνος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας