31 χρόνια έχουν παρέλθει από εκείνη τη χρονιά. Αρκετά, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε ένα όμορφο ταξίδι στη χρονοκάψουλα των μαθητικών χρόνων και στις αναμνήσεις που κουβαλά ο καθένας από εμάς…

Ανοίξαμε τα φτερά μας τότε, γεμάτοι όνειρα, σκέψεις και προβληματισμούς για τη νέα μας ζωή.

Η μεγάλη νοσταλγία για αυτά τα ωραία χρόνια, μας ώθησε στη δημιουργία μιας αντάμωσης, για να φέρουμε στη μνήμη μας όλοι μαζί ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της ζωής μας. Να γίνουμε πάλι παιδιά, να ξαναγίνουμε παρέα, να θυμηθούμε ο ένας τον άλλον, να θυμηθούμε αυτά που ζήσαμε, τις ευχάριστες αλλά ακόμη και τις δυσάρεστες στιγμές μας, μέσα στις αίθουσες, στο προαύλιο, στις εκδρομές.

Με τα μάτια της καρδιάς οι απόφοιτοι 1988 θα συναντηθούμε  σαν να μην πέρασε μια μέρα… Με νεανικό ενθουσιασμό, ως μια βαθύτερη εσωτερική ανάγκη και επιταγή, θα θέσουμε τη  μηχανή της μνήμης σε λειτουργία με εντατικούς ρυθμούς και θα ακινητοποιήσουμε το χρόνο. Πολύβουο μελίσσι θα γίνουν οι φωνές. «Σε θυμάμαι, κι εγώ σε θυμάμαι, η φυσιογνωμία σου γνωστή, για θύμισέ μου το επώνυμο, είσαι ίδιος, ο χρόνος δεν σε άγγιξε, πού βρίσκεσαι, τι κάνεις, πόσα χρόνια…», κάποιες από τις προκαταρκτικές φράσεις που θα διασταυρωθούν και θα συνοδέψουν χειραψίες, αγκαλιάσματα και φιλιά. Και το κουβάρι των αναμνήσεων θα αρχίσει να ξετυλίγεται χωρίς τέλος… Ας εντοπίσουμε όσους περισσότερους μπορούμε, είτε κοντινούς είτε μακρινούς  παλιούς γνώριμους θαμώνες του Ε.Π.Λ. και Γ.Ε.Λ. Κατερίνης.

Απόφοιτοι 1988 και ξεκινά η αλυσίδα αναζήτησης…

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους όσους διανύσαμε μαζί αυτή την μαθητική διαδρομή  και αποφοιτήσαμε εκείνη τη χρονιά, καθώς και στους τότε καθηγητές και διευθυντές.

Σας περιμένουμε, στις 02-01-2020, ημέρα Πέμπτη, ώρα 20:00, στον καλαίσθητο χώρο «Περιήλιον Οινοθήκη» (Ερμού 3, Κατερίνη).

Να είστε όλοι εκεί! Θα πάρουμε παρουσίες…